Jedna banana i jedna čaša vode svako jutro joj je pomoglo da smrša 5kg za samo 7 dana! Niko ne može da vjeruje kako danas izgleda!

0
8451

Svi koji su bili na programu za mršavljenje će znati kakav je to izazov i koliko teško je postići željenu težinu. Prema stručnjacima, blizu 80 % ljudi koji su smršali, ponovo su se udebljalu, ponekad za godinu dana ili čak i ranije. Kako biste povećali rezultat mršanja, iznimno je važno da razumijete kroz šta vaše tijelo prolazi tokom programa mršanja kako biste prestali kriviti sami sebe svaki put kada nešto ne ide kako biste vi to htjeli. Također, važno je da znate da jednom kad postignete cilj, postepeno trebate povećavati unos kalorija jer kad naglo počnete puno jesti, možete očekivati da će se kilogrami jako brzo vratiti.

Na sreću, možda smo pronašli savršeno rješenje kako da smršate i zadržite željenu težinu. Jedina stvar koju trebate raditi jeste da jedete 2 banane sa toplom vodom svai dan. Ovo je jedna od najboljih kombinacija za efikasno mršanje zato što ubrzava vaš metabolizam i tako pomaže da se kalorije brže tope. Najbolje od svega je to da će se i kilogrami topiti.

Kako ova dijeta djeluje?

Ono što treba da radite jeste da jedete 2 banane i pijete 2 čaše tople vode ujutru, najbolje na praza stomak. Pobrinite se da voda bude topla, ne hladna. Nemate nikakvih drugih ograničenja što se tiče jela. osim da ništa ne jedete poslije 18:00 sati.

Da povećate rezultat mršanja, jedite banane i pijte čašu tople vode umjesto užine između obroka. Također, izbjegavajte konzumiranje šećera, ili ga zamijenite sa bananama i toplom vodom.

Zapamtite: za regularnu funkciju tijela i cjelokupno zdravlje, trudite se da svaki dan popijete najmanje 2 litra vode.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY