Odbila je isključiti aparate za disanje svom suprugu: 3 godine poslije on se probudio i rekao joj JEDNU RIJEČ

0
214

13285642_10209501348032141_1955549923_n
Riječ koju, ona nikada neće zaboraviti.
Zamislite da ste upravo u braku s osobom koja je ljubav vašeg života; što ste mislili da ćete sve provesti zajedno i uživati ostatak svog života.

No, nakon samo sedam mjeseci dogodila tragedija. Ljubav je vašeg života je iznenada na aparatima za disanje, a liječnici vam reći da nemaju puno nade u njegov oporavak.

Teško je zamisliti da je ovaj tužan scenarij, a posebno zamisliti da se događa s nama, ali ua Daniel Davis, to je tragična stvarnost. Bilo je u srpnju 2011. godine, kada je dobila poziv iz bolnice da je njezin suprug, Matt, je doživio tešku prometnu nesreću dok je vozio motor.
Daniel, unatoč činjenici da su liječnici rekli kako nema nade da ćete se njen suprug probuditi, odbila je da ga skinu sa aparata. Nakon tri godine i bezbroj molitvi govori svojoj ženi, Matt probudio i rekao nešto što Daniel nikada neće zaboraviti:
Pokušavam.
Met je imao prometnu nesreću, dok je vozio motocikl. Ne samo da je imao višestruke prijelome, već i teške ozljede glave. Ležao je u bolnici u potpunosti onemogućeno, a bez svijesti, ali Daniel je uvijek bila uz njega.

Kad su liječnici joj rekli da ništa ne mogu učiniti za njenog muža, Daniel je bio suočen s teškom odlukom: hoće li odustati ili da nastave da se bore.

Kasnije je rekao da je odluka zapravo vrlo jednostavana:

Znala sam da će nam Bog pomoći da prođemo kroz to zajedno. Vjerovala sam da to nije velika stvar za Boga.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY