OVO će učiniti vašu odjeću bijeljom i svježom kao proljeće: Nema kemikalije, jeftino i jednostavano!

0
260

masina

 

Ako želite uštediti vrijeme, novac i živce, možete se odlučiti za jedan sastojak za korištenje u svako pranje.

Započnite stavljanjem rublja u perilicu a zatim ulijete oko pola šolice octa na odjeću. To će pojačati učinak običnog deterdženta za pranje rublja, ali i spriječiti boje od izbljeđivanja.

To će učiniti vaš Odjeća bude bijelja i svježa kao proljeće. Nema kemikalije, jeftin i jednostavan!

Zatim sipate ocat na mjestu omekšivača u vašoj mašini za pranje rublja. To bi trebao zamijeniti omekšivač koji inače koristite. Vi ćete dobiti isti učinak na vašu odjeću, ako ne i bolje, jer ocat je mekša. Plus, to je bolje za okoliš. Kiselina u ocat je također učinkovita u uklanjanju znoja i dezodorans mrlje na bijeloj odjeći.

Ocat neutralizira neugodne mirise poput dima cigareta iz odjeće. Ako ste se bave s teškim mrljama, stavite bojen odjeću u kantu tople vode pomiješane s pola šoljice octa. Ostavite odjeću u kantu preko noći. Perite odjeću u jutarnjim satima.
Ocat je također učinkovit u uklanjanju paperje i životinjskih dlaka iz neke tkanine, koja je, kao što svi znamo, može biti vrlo teško. Dodajte malo octa u ciklus ispiranja i nakon sušenja, neželjeni fuzz će nestati. Tada neke tkanine mogu stvoriti statički naboj, koji se, opet, može eliminirati s octom. Jednostavno dodajte 6 kašičica octa na ruke oprerete i pustite ga potopiti pola sata. Također možete očistiti neke više delikatna stavke kao što su donje rublje i kupaće kostime na ovaj način.

Konačno, možete lako ukloniti kamenac u perilici bez korištenja bilo kakvih kemikalija. Ocat, opet, dolazi do spašavanja!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY