Upozorenje za sve majke dječaka ovo ljeto

0
8390

 

Screenshot-at-Jun-06-17-06-54-620x371

Drago nam je ova nesreća nije otišla daleko, daleko gore.

Svi smo vidjeli kad smo kupili dječaku ​​gaćice za plivanje- bijelu sintetičkiumrežicu koja se nalazi unutar tkanine. Danas mama upozorava da je ova umrežena ovitak može biti opasniji nego što izgleda, jer ona govori zastrašujući priču o njenom sinu, njegova alatka se “zadavila” unutar nje, do te mjere da ga je mogao u potpunosti izgubitit.

Laura Collins je bio na odmoru u Španjolskoj sa svojim petogodišnjim sinom Jackom ranije ovog mjeseca,. Sva iznezađena shvatila je da jea njegova alatka uhvaćena u mrežu i, kao što je napisala na Facebooku , “doslovce davila”.

Nijedna majka ne bi trebala vidjeti svoje dijete u takvoj boli

“On je vrištao kako nikad prije nisam čula”, napisala je. Kao što je Jack zavijao u boli, Laura je potražila medicinskom pomoć, oni nisu bili u stanju da joj pomognu.

Isprva su bili zabrinuti da će biti trajna oštećenja na dječakovom urinarnoom traktu ili druge unutarnje strukture, ali ubrzo je Jack bio u mogućnosti za mokrenjem ispravno i liječnici su potvrdili da nema trajnog oštećenja.

Liječnici u bolnici rekli da su vidjeli nešto slično tome dogodilo prije – a upozoravaju da je više zajedničkog nego što roditelji misle.

Srećom, mali Jack je sretan i dobro

Laura kaže da se Jack oporavio, bez ikakvih problema, no ona želi da upozori druge roditelje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here